קושימומחה
מוכן ב51 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

פורצ'טה צלויה

פורצ'טה צלויה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פורצ'טן קלוי. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 12 . מנה אחת מכילה 1468 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 142 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גרגרי ערער, גרגירי פלפל, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוז מוסקט אוכמניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 51 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו פורצ'טה צלויה, פולו בפורצ'טה (ירק עוף צלוי עם מלית פנקטה), ו פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את המלח. ממלאים סיר גדול עם 1 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את השום, זרעי השומר, גרגרי הערער, גרגרי הפלפל והטימין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מסירים מהאש, מקציפים פנימה את המלח והסוכר החום ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מלח את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מכניסים את בטן החזיר לתבנית צלייה גדולה ויוצקים עליה את המלח. מכסים ומקררים 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
הפוך את לשפשף. צולים את זרעי השומר, גרגרי הערער וגרגירי הפלפל במחבת בינונית על אש בינונית עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות. דופק כמה פעמים במטחנת תבלינים עד לטחינה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים פנימה את אגוז המוסקט, הטימין והשום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לתבל את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
מוציאים את בטן החזיר מהמלוח ומייבשים אותה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
10
מורחים את השפשוף בצד הבשר של בטן החזיר, תוך שימוש בדיוק במה שנדבק; יתכן שנשאר לך קצת שפשוף.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
הניחו את בטן החזיר בצד העור כלפי מעלה על תבנית אפייה גדולה עם מסגרת והכניסו למקרר, ללא כיסוי, 24 שעות לייבושו.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מגלגלים את החזיר. חממו את התנור ל 475 מעלות צלזיוס (אם יש לכם הגדרת הסעה, השתמשו בו; מחממים ל 450 מעלות צלזיוס) הפוך את בטן החזיר כך שהיא תהיה בצד העור כלפי מטה. החל בצד ארוך, להתגלגל לתוך גליל.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
אבטח את הגליל עם מחרוזת מטבח: קשר חתיכות חוט נפרדות סביב הגליל, במרחק של כ -3 / 4 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
14
דוקרים את החזיר בכל שיפוד; זה עוזר להבהיר את השומן כך שהעור נהיה פריך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
צולים את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
16
שים את בטן החזיר על מתלה שהונח על תבנית עם מסגרת. תחב 4 כפות הפוכות סביב החזיר כדי למנוע ממנו להתגלגל. צולים 30 דקות, בעזרת ממזר כדי למרוח את החזיר עם הטפטופים ולסובב את התבנית כל 10 דקות. מכבים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (325 מעלות צלזיוס להסעה) וממשיכים לצלות, מסובבים את התבנית כל 15 דקות, עד שהחזיר רושם 155 מעלות צלזיוס על מדחום, בערך 1 1/2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
BasterBaster
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
פורסים את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
18
תנו לחזיר לנוח 30 עד 40 דקות, ואז חתכו את החוט וחתכו בעובי של כ -3 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
19
צילום: כריסטופר טסטני