קושימומחה
מוכן ב51 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

פורצ'טה צלויה

פורצ'טה צלויה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פורצ'טן קלוי. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 12 . מנה אחת מכילה 1468 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 142 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גרגרי ערער, גרגירי פלפל, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוז מוסקט אוכמניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 51 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו פורצ'טה צלויה, פולו בפורצ'טה (ירק עוף צלוי עם מלית פנקטה), ו פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את המלח. ממלאים סיר גדול עם 1 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השום, זרעי השומר, גרגרי הערער, גרגרי הפלפל והטימין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מסירים מהאש, מקציפים פנימה את המלח והסוכר החום ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מלח את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מכניסים את בטן החזיר לתבנית צלייה גדולה ויוצקים עליה את המלח. מכסים ומקררים 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
הפוך את לשפשף. צולים את זרעי השומר, גרגרי הערער וגרגירי הפלפל במחבת בינונית על אש בינונית עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות. דופק כמה פעמים במטחנת תבלינים עד לטחינה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים פנימה את אגוז המוסקט, הטימין והשום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לתבל את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
מוציאים את בטן החזיר מהמלוח ומייבשים אותה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
10
מורחים את השפשוף בצד הבשר של בטן החזיר, תוך שימוש בדיוק במה שנדבק; יתכן שנשאר לך קצת שפשוף.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
הניחו את בטן החזיר בצד העור כלפי מעלה על תבנית אפייה גדולה עם מסגרת והכניסו למקרר, ללא כיסוי, 24 שעות לייבושו.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מגלגלים את החזיר. חממו את התנור ל 475 מעלות צלזיוס (אם יש לכם הגדרת הסעה, השתמשו בו; מחממים ל 450 מעלות צלזיוס) הפוך את בטן החזיר כך שהיא תהיה בצד העור כלפי מטה. החל בצד ארוך, להתגלגל לתוך גליל.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
אבטח את הגליל עם מחרוזת מטבח: קשר חתיכות חוט נפרדות סביב הגליל, במרחק של כ -3 / 4 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
14
דוקרים את החזיר בכל שיפוד; זה עוזר להבהיר את השומן כך שהעור נהיה פריך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
צולים את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
16
שים את בטן החזיר על מתלה שהונח על תבנית עם מסגרת. תחב 4 כפות הפוכות סביב החזיר כדי למנוע ממנו להתגלגל. צולים 30 דקות, בעזרת ממזר כדי למרוח את החזיר עם הטפטופים ולסובב את התבנית כל 10 דקות. מכבים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (325 מעלות צלזיוס להסעה) וממשיכים לצלות, מסובבים את התבנית כל 15 דקות, עד שהחזיר רושם 155 מעלות צלזיוס על מדחום, בערך 1 1/2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
BasterBaster
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
פורסים את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
18
תנו לחזיר לנוח 30 עד 40 דקות, ואז חתכו את החוט וחתכו בעובי של כ -3 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
19
צילום: כריסטופר טסטני