קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

פורצ'יני פארו ריזוטו

פורצ'יני פארו ריזוטו
פורצ'יני פארו ריזוטו דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 296 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, מלח כשר, פטרוזיליה שטוחה מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פארו וריזוטו פורצ'יני, פטריות פארו ופורצ'יני (Farro Con Funghi), ו תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים פורצ ' יני מיובש 8 1/2 כוסות מים לרתיחה על חום גבוה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ולתת לשבת 1 שעה. להרים פטריות מן השריית נוזלים קוצצים גס; להגדיר נוזל ופטריות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
בינתיים, להמיס חמאה עם שמן במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל, שום, פארו ומבשלים, ערבוב, עד בצל שקוף ופארו הופך חום קלוי, כ 7 דקות. מוסיפים 1 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
פארו.פארו.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מסננים פורצ ' יני השריית נוזל דרך מסננת בכותנה מצופה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים 1 כוס נוזלי לתוך פארו ומבשלים, ערבוב, עד נספג כמעט, על 5 דקות. חזור עד כל הנוזל כבר בשימוש פארו הוא מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
7
מערבבים טימין, פטרוזיליה, פורצ ' יני שמור, וגבינה, ומבשלים עוד כמה דקות כדי להתיך טעמים. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
* Find semipearled farro at amazon.com, או להשתמש פארו רגיל: להשרות 1 שעה ב 2 ב. של מים כדי לכסות, ואז לנקז ולבשל לפי ההוראות-למעט להוסיף את כל הנוזל בבת אחת (שום כמות של ערבוב יעשה את זה שמנת, כך לחסוך לעצמך את הטרחה).
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.