פורקי פאי ploughman של לוקח כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש לחם כפרי פשוט, עלי מרווה, סלט פשוט, שומן חזיר. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. סלט חורש, Pate של Ploughman, ו פונדו פלומן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
גריז וקו פח כיכר 900 גרם עם אפיית קלף. עבור המילוי, בערך לקצוץ את הבשר במעבד מזון אתה צריך חתיכות טחון חתיכות chunkier. לחלופין, קוצצים את כל הבשר ביד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מערבבים דרך התבלינים, מרווה וכמה תיבול. צמרמורת עד צורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
להשרות את הג ' לטין במים קרים במשך 10 דקות עד רך בזמן שאתה לחמם את המניה. לסחוט עודפי מים מן הג ' לטין להתמוסס במלאי.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
להעביר לכד ולהשאיר להתקרר בטמפרטורת החדר.
6
עבור המאפה, מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה ומניחים את חלמון הביצה על גבי. מחממים בעדינות את השומן, החמאה ו-75 מ " ל מים בסיר. לאחר רותחים, לשפוך לתוך תערובת הקמח, ערבוב במרץ עד בשילוב היטב. השאירו להתקרר לזמן קצר לפני יצירת בצק חלק. כיסוי עם סרט נצמדות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מרדדים שני שלישים של המאפה כדי מלבן מחוספס על 0.5 ס " מ עבה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
הנח את המאפה לתוך פחית כיכר 900 גרם ולחץ באופן שווה לצדדים, וודא שאתה משאיר קצת תלוי. אתה יכול לתקן את כל חורים עם מאפה חילוף. ממלאים את תערובת החזיר ומגלגלים את המאפה שנותר כך שהוא גדול מספיק כדי לכסות את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מברשת את הקצוות עם ביצה מוכה, לעטוף את המכסה ואת crimp לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
חותכים את כל מאפה עודף (תוספת זו יכולה לשמש כדי לקשט את הדף).
11
מברשת עם יותר ביצה ולעשות חור כדי לאפשר steam לברוח.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
אופים במשך 45 דקות עד הזהב מבושל דרך. השאר להתקרר בפח לפני הסרת. תרגע לכמה שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
יוצקים ג ' לי לתוך העוגה הצוננת דרך חור הקיטור באמצעות משפך. צינה במקרר במשך כמה שעות יותר (רצוי לילה) עד הג ' לי מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
משפך
14
לבנות ploumans שלך על צלחות גדולות או לוחות עץ.
15
מגישים את העוגה לחתוך לפרוסות עם הבחירה של גבינה, חמוצים, לחם וסלט פשוט.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.