פחזניות אבקת פטל
פחזניות אבקת פטל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד ' אובר שלך. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 86 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פחזניות אבקת פטל, פטל - חמאת בוטנים כמהין שוקולד עם אבקת קקאו, ו פחזניות שוקולד פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 פ. בעזרת מערבל חשמלי המצויד בקובץ מצורף להקציף מקציפים את החלבונים בגובה עד שנוצרות פסגות נוקשות, בערך 1 1/2 דקות. כשהמיקסר פועל, מוסיפים לאט את הסוכר המגורר. המשך להכות עד מבריק, על 1 דקה.
מוסיפים את גרידת התפוז והווניל. בקערה קטנה משלבים את הקמח ואבקת האפייה. מקפלים בעדינות את תערובת הקמח לתערובת הביצים עד שלא נותרו פסים לבנים. כף את הבלילה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת. בעזרת מספריים חותכים את הקצה מפינת התיק ליצירת עיגול בקוטר של 1/2 אינץ'. על גיליון אפייה מרופד קלף, צינור את הבלילה לתוך 24 1 1/2 אינץ ' סיבובים (בערך בגודל של כסף דולר).
אופים עד תפוח וזהוב, בערך 12 דקות.
מעבירים למתלה להתקרר לחלוטין. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את השמנת החמוצה והשימורים.
מורחים מעט מתערובת הפטל על תחתית מחצית העוגיות. יוצרים כריכים עם שאר העוגיות.
מפזרים את הסוכר של הקונדיטורים רגע לפני ההגשה.עֵצָה: אם אין זמן לאפות, כריך את מילוי קרם פירות היער בין עוגיות שנרכשו בחנות.