פחזניות בטטה
"פחזניות בטטה" זה ... ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סוכר חום, ביצים, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פחזניות בטטה, פחזניות בטטה ואפונה, ו פחזניות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר 3 ליטר; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים מכוסה על 20 דקות או עד רך; לנקז. לנער תפוחי אדמה בסיר על אש נמוכה לייבוש.
מחממים תנור ל 218°. מחית תפוחי אדמה בקערה בינונית עד לא גושים להישאר.
מוסיפים את שאר החומרים למעט 1 כף חמאה וג ' ינג ' ר. הכה במרץ עד תפוחי אדמה הם רכים.
זרוק תפוחי אדמה על ידי 1/2 כוס מלא על גיליון עוגיות ungreased, ויצרו 8 תלוליות. (או כפית תפוחי אדמה לתוך שקית לקשט וליצור 8 שושנות.)
מברשת 1 כף חמאה מומסת על תפוחי אדמה.
אופים כ 15 דקות או עד חם.