קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות ביצה Pandan

פחזניות ביצה Pandan
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, התאדו חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pandan Agar Agar (Pandan Jelly), שייק פנדאן, ו Buko Pandan לשתות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, אבקת פודינג, עמילן טפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החלב המאודה, תמצית וניל ומים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מוסיפים את הקמח לתערובת הרטובה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מוסיפים את שמן צמחי וממרח פנדה mix.It זה בסדר אם כמה גושים קטנים יישארו כמו בבלילת פנקייק, אבל נסו להיפטר מרוב הגושים הגדולים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6
אם באמצעות מחבת Nordicware, חום על פי הוראות על ידי חימום שני הצדדים באותו תנור מעל, עם מחבת יושב על wirerack וגם ציפוי המחבת עם שמן. לאחר שחומם מראש, להפוך את התנור לחום בינוני, לשפוך 3/4 כוס לתוך אמצע המחבת, לאטום בחוזקה ומיד להתהפך כדי להתחיל לבשל. לבשל 2 דקות. הפוך לצד השני ומבשל 2 דקות. תתהפך שוב. בשלב זה אתה יכול לפתוח בהיסוס ולהציץ פנימה ואת ופל הביצה צריך להיות חום זהוב. מבשלים 1 דקות נוספות בצד הזה, כדי לוודא את החלק התחתון הופך זהב גם כן. ואז להעיף עוד פעם אחת ולהרים את המכסה לאט. (אם הוופל שלך לא היה זהוב ב 2 דקות בכל צד, אז תצטרך להוסיף זמן בישול נוסף לפני פתיחתו.)
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בהתחלה ופל הביצה עשוי להיצמד לחלק העליון, אבל זה צריך ליפול לאחר כמה רגעים או עם דרבון עדין של מזלג. לאט לאט להמשיך להרים את המחבת, ואת ופל הביצה ייפול למטה שורה אחר שורה. ואפל הביצה הראשון שתבצע סביר לא יהיה זהוב לחלוטין, ועלול לשבור. זה הואפל ביצה לזרוק הרבה כמו הפנקייק הראשון שלך. השאר צריך לבשל כראוי לרדת בקלות. הפוך את ופל הביצה המוגמר שוב כמו התחתון צריך להיות העליון. חזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים באופן מיידי.