קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות ביצה Pandan

פחזניות ביצה Pandan
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, התאדו חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pandan Agar Agar (Pandan Jelly), שייק פנדאן, ו Buko Pandan לשתות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, אבקת פודינג, עמילן טפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את החלב המאודה, תמצית וניל ומים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים את הקמח לתערובת הרטובה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
מוסיפים את שמן צמחי וממרח פנדה mix.It זה בסדר אם כמה גושים קטנים יישארו כמו בבלילת פנקייק, אבל נסו להיפטר מרוב הגושים הגדולים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6
אם באמצעות מחבת Nordicware, חום על פי הוראות על ידי חימום שני הצדדים באותו תנור מעל, עם מחבת יושב על wirerack וגם ציפוי המחבת עם שמן. לאחר שחומם מראש, להפוך את התנור לחום בינוני, לשפוך 3/4 כוס לתוך אמצע המחבת, לאטום בחוזקה ומיד להתהפך כדי להתחיל לבשל. לבשל 2 דקות. הפוך לצד השני ומבשל 2 דקות. תתהפך שוב. בשלב זה אתה יכול לפתוח בהיסוס ולהציץ פנימה ואת ופל הביצה צריך להיות חום זהוב. מבשלים 1 דקות נוספות בצד הזה, כדי לוודא את החלק התחתון הופך זהב גם כן. ואז להעיף עוד פעם אחת ולהרים את המכסה לאט. (אם הוופל שלך לא היה זהוב ב 2 דקות בכל צד, אז תצטרך להוסיף זמן בישול נוסף לפני פתיחתו.)
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בהתחלה ופל הביצה עשוי להיצמד לחלק העליון, אבל זה צריך ליפול לאחר כמה רגעים או עם דרבון עדין של מזלג. לאט לאט להמשיך להרים את המחבת, ואת ופל הביצה ייפול למטה שורה אחר שורה. ואפל הביצה הראשון שתבצע סביר לא יהיה זהוב לחלוטין, ועלול לשבור. זה הואפל ביצה לזרוק הרבה כמו הפנקייק הראשון שלך. השאר צריך לבשל כראוי לרדת בקלות. הפוך את ופל הביצה המוגמר שוב כמו התחתון צריך להיות העליון. חזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים באופן מיידי.