פחזניות דלעת
פחזניות דלעת יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 220 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-98 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך מים, מחית דלעת, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: קינוחי דלעת: פחזניות דלעת, פחזניות פאי דלעת, ו דלעת מתובלת גלידת פחזניות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים את החמאה, מים, ומלח בסיר כבד, ומביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מערבבים בקמח ומכים במרץ עד שהתערובת יוצרת כדור.
מניחים את הכדור בצק בקערת ערבוב, והכה בביצים, אחד בכל פעם, הוספת הביצה הבאה כאשר האחרון כבר משולב באופן מלא.
זרוק בצק על ידי כפות על תבנית אפייה ungreased, ואופים עד נשיפות לעלות והם חום זהוב על גבי, עם קרביים מבושלים לחלוטין, 20 עד 25 דקות.
חותכים את פחזניות אופקית עם סכין משונן.
כדי להפוך את המילוי, מניחים את הקרם בקערת העבודה של מערבל חשמלי, ואת השוט עד תחילת להתעבות, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר של ממתקים ותבלינים פשטידת דלעת עד מעורבב היטב, ולהמשיך לערבב עד השמנת יוצרת פסגות רכות, כ 3 דקות.
השתמש מרית גומי או מקציף חוט לקפל 1/3 של מחית דלעת לתוך קצפת. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב באופן מלא.
מוסיפים את מחית הדלעת הנותרת, מתקפלים רק עד incorporated.
כפית על 2 כפות של קרם דלעת מילוי לתוך כל נשיפה, ולאבק את החלק העליון של כל נשיפה עם סוכר ממתקים וקמצוץ של תבלין פשטידת דלעת לקישוט. מקררים שאריות.