פחזניות לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Profiteroles לימון. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך גרידת לימון, חלמונים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-14 דקות. נסו פחזניות, פחזניות, ו פחזניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר קטן, להביא את החלב ואת גרידת לימון לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר במשך 5 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את חלמוני הביצה, הסוכר והקמח (התערובת תהיה עבה).
יוצקים את תערובת החלב לתוך הקערה ולהקציף עד חלקה. להחזיר את התערובת לסיר ולהקציף כל הזמן על אש בינונית נמוכה עד חלקה ועבה, על 6 עד 7 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בחמאה.
להקציף במיץ וניל ולימון עד חלקה.
להעביר את הקרם בצק לקערה נקייה ולהניח חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. מקררים במשך 2 שעות.
באמצעות סכין קילוף, לחתוך את החלק העליון של פגזי פחזניות ושמורה. באמצעות כפית קינוח קטנה או שקית מאפה מצויד קצה רגיל, למלא את הפגזים עם קרם מאפה. מכסים עם צמרות profiterole ולסדר אותם על מגש הגשה.