פחזניות מאפה שקדים
פחזניות מאפה שקדים הוא הר ד ' יצירה המגישה 22. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית שקדים, מים, חמאה וביצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פחזניות מאפה, פחזניות מאפה צ'וקס, ו פחזניות מאפה מפחידות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1 כוס קמח ומלח; חותכים 1/2 כוס חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים 2 כפות מים קרים; מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת אחידה. מעצבים בצק לכדור; מחלקים לשניים.
מניחים בצק 3 אינץ'. מלבד על תבנית אפייה לא משומנת; טפחו כל אחד ל -12 אינץ'. 3 אינץ'. מלבן.
בסיר גדול מביאים לרתיחה את יתרת החמאה והמים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית וקמח שנותר עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 18-20 דקות או עד שהציפוי משחים קלות. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית למתלים.
לציפוי, בקערה קטנה, שלבו את הסוכר, החמאה, המים והתמצית של הקונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מורחים על מאפים; מפזרים שקדים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבודגאס נברן דמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.