פחזניות עוף מהאיטי
מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל ירוק, בצל, רסק עגבניות ללא מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פטה א סו "פחזניות מאפה", Pâte à Choux: פחזניות ו Éclairs, ו מדינה Pâté (Pâté de Campagne) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים habanero במחצית. זרע חצי פלפל אחד, ולהשאיר זרעים בחצי השני. טחון שני חצאי הפלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף habanero טחון, בצל, ושום למחבת; לטחון 3 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף עוף; לבשל 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מיץ ליים וחומץ, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
להוסיף בצל ירוק הבא 6 מרכיבים (דרך אגוז מוסקט); מערבבים היטב.
הסר מהחום; תערובת מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים תערובת עוף מקורר במעבד מזון; תהליך עד כמעט חלקה (תערובת תתחיל clump).
רול בצק עלים לתוך 15 x 12inch מלבן על משטח מקומח קלות.
חותכים בצק עלים לתוך 20 (3 אינץ') ריבועים.
מערבבים ביצה ומים, ערבוב עם מקצף.
מברשת תערובת ביצה לאורך הקצוות של ריבועי מאפה; כפית על 1 כף קטנה מילוי במרכז כל ריבוע מאפה. מקפלים כל ריבוע מאפה לשניים; הקש קצוות סגורים עם קוצים של מזלג.
מברשת העליון עם ביצה לשטוף; לסדר 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד נפוח וזהוב חום.