קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות63
מגזין

פחזניות קולקנון

פחזניות קולקנון
פחזניות קולקאנון יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 104 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. אם יש לך סויה, עמילן תירס, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: Colcannon, Colcannon, ו Colcannon.

הוראות

1
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות (על 1/2 אינץ'), לשים אותם בסיר גדול, ולכסות עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להסיר את הגבעול המרכזי מן כרוב ולפרוס את העלים לרצועות. כאשר תפוחי האדמה נעשים, להרים אותם עם כפית מחוררת ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
שים את כרוב לתוך מי תפוחי אדמה ומבשלים 6 דקות או עד כרוב הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
כרובכרוב
3
הסר כרוב עם כפית מחוררת למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
הוסף 1/4 כוס של נוזל הבישול ואת הדופק לקצוץ בסדר. מחממים תנור ל 425 F. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים את כרוב וכל שאר החומרים. מערבבים היטב. באמצעות כף מעוגלת היטב, טופס לתוך כדורים על 1 אינץ ' לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
מניחים אותם על תבנית אפייה משומנת או, רצוי, גיליון אפייה מכוסה מחצלת סיליקון או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
אופים במשך 20 דקות. בזהירות להתהפך ואופים לפני 20 דקות יותר, עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן