קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות תפוחי אדמה

פחזניות תפוחי אדמה
פחזניות תפוחי אדמה עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 323 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 8 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. נסו פחזניות תפוחי אדמה, פחזניות תפוחי אדמה חזיר, ו פחזניות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר בינוני ומכסים במים קרים; מתבלים במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית - גבוהה ומבשלים עד שהמזלג רך, כ -20 דקות; מסננים. מעבירים את תפוחי האדמה דרך רייקר לקערה גדולה או מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שלב את החלב, החמאה, 1/2 כפית המלח ו 1/4 כוס המים בסיר בינוני והביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסירים מהאש, מוסיפים את הקמח ומערבבים במרץ בעזרת כף עץ עד להטמעה. מחזירים את הסיר לתנור ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד שהתערובת מגיעה יחד ומתרחקת מן הצד של המחבת, בערך 1 דקה. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מעט מבריקה, כ -4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים את התערובת למערבל לעמוד והיכו עם קובץ ההנעה במהירות בינונית-גבוהה, בערך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מוסיפים מחצית מהפירה והביצה כולה ומקציפים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מוסיפים את שאר תפוחי האדמה ואת החלמונים ומקציפים עד לקבלת קרם וחלק, בערך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
מעבירים את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול בגודל 1/2 אינץ'. הניחו פיסת נייר קלף גדולה על קרש חיתוך. צינור כ -24 תלוליות (1 עד 1 1/2 אינץ ' כל אחת) מתערובת תפוחי האדמה על הקלף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרש חיתוךקרש חיתוך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
חותכים את הקלף בין התלוליות בעזרת סכין קילוף כך שכל נשיפה יושבת על פיסת נייר משלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מחממים 2 אינץ ' שמן בוטנים בסיר גדול עד שמדחום מטגן עמוק רושם 325 מעלות צלזיוס. עובדים בקבוצות, הופכים בזהירות כל נשיפה לשמן ומשאירים אותו על הקלף. הקלף ייפול כשהפחזניות מתבשלות; הסר בעזרת מלקחיים. מטגנים עד להזהבה, הופכים לפי הצורך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
צילום: דוד מלוש