פחזניות תפוחי אדמה פריכות
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פחזניות תפוחי אדמה פריכות עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 335 קלוריות. מתכון זה משמש 12. 480 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, מלח, חלב וגבינת צ'דר. אנשים רבים מאוד אהבו את התוספת הזו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 76%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אורז של ריס אורז פריך פינוקים, תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מועכים תפוחי אדמה, מוסיפים בהדרגה חלב, חמאה ומלח; מערבבים פנימה גבינה.
מעבירים לקערה גדולה; במקרר, מכוסה, 2 שעות או עד המשרד מספיק כדי לעצב.
בצלחת רדודה, שלבו קורנפלקס ושומשום. מעצבים תערובת תפוחי אדמה ל 1-1 / 2 אינץ'. כדורים; מגלגלים בתערובת קורנפלקס.
מניחים על ניירות אפייה; מכסים ומקפיאים עד ליציבות.
מעבירים לשקיות מקפיא פלסטיק הניתנות לסגירה חוזרת. להקפיא עד 3 חודשים.
כדי לשרת: מחממים תנור ל 400 אום.
מניחים פחזניות תפוחי אדמה קפואות על ניירות אפייה משומנים.
אופים 15-20 דקות או עד להזהבה ומחוממת.