פטה ועוף צלוי ממולא פיסטוק
המתכון פטה עוף צלוי ממולא פיסטוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 2227 קלוריות, 167 גר' של חלבון, ו 152 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. אם יש לכם אגוזי פיסטוק, פלפל טחון, פטה כבד ברווז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . וזה מרהיב. מתכונים דומים: אגס, פיסטוק ועוף כבד מוס-להאכיל את הגורמה בתוכך עם פטה תוצרת בית, תרנגולות משחק קורניש ממולא עוף כבד פטה, ו עוף ממולא צלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים את המלח, פלפל לבן ופפריקה יחד בקערה קטנה; להפריש.
יש לשטוף את העוף היטב עם מים קרים, ולאחר מכן לטפוח יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.
מניחים את העוף לתוך מחבת קלייה קטנה, ומפזרים חצי מתערובת הפפריקה בתוך העוף. לשפשף את התערובת הנותרת לתוך העור של העוף, ולאחר מכן להפריש.
חותכים את הפטריות, ומניחים לקערה יחד עם פטה כבד ברווז, פיסטוקים קצוצים, עלי טימין, ביצה ופירורי לחם.
מערבבים עם הידיים עד מעורבב באופן שווה. כפית את המילוי לתוך חלל העוף, ואז לקשור את הרגליים ואת הכנפיים עם חוט מטבח.
מברשת את העוף עם חצי חמאה מומסת, ומניחים לתוך מחבת צלייה, השד בצד למטה.
צולים את העוף בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, ולאחר מכן הופכים את חזה העוף למעלה, מברישים עם החמאה הנותרת וממשיכים לצלות עד שכבר לא ורודים בעצמות והמיצים משתחררים, בערך 30 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
הסר את העוף מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם במשך 10 דקות לפני חיתוך.