קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות14
ציון בריאות2
מגזין

פטה ותירס מתוק סמוסה

פטה ותירס מתוק סמוסה
פטה ו-sweetcorn samosas יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 14 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו קורנפלור, שמן צמחי, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלסה תירס מתוק, סלסה תירס מתוק, ו תירס מתוק לאפות.

הוראות

1
מבשלים את התירס המתוק במחבת של מים רותחים במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לנקז ולהניח בצד.
3
מחממים 2 כפות שמן בווק או מחבת גדולה. לזרוק את זרעי כמון ולבשל, רועד, במשך כ -30 שניות עד שהם לוקחים על ניחוח אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך. מערבבים את התירס, garam masala, מיץ לימון פטה, ומבשלים 1 דקות עד שכל נוזל מתאדה. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
5
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים גיליון של פילו וחותכים לאורכים וחצי.
7
מברשת עם כמה מן השמן שנותר, ואז כפית 2 כפות של תערובת תירס מתוק על גבי כל חצי. מקפלים כל אחד למשולש. חזור עם גיליונות filo הנותרים, שמן (הזמנת כ 1 כף) ותערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-דַק-
8
שים את הקורנפלור בקערה קטנה ולהוסיף מספיק מים כדי להפוך את הדבק דק.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מברישים את הדבק על קצוות המשולש כך שהחותמות מאובטחות. הסמוסה יכולה להיות קפואה בשלב הזה.
10
שים אותם על מגש מרופד בסרט נצמד להקפיא עד המשרד לפני bagging ואיטום.
11
שים את הסמוסה על מגש אפייה. כדי לבשל מיד, מברשת צמרות עם שמן שמור.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
אופים במשך 15 דקות עד זהב פריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה