פטה ותירס מתוק סמוסה
פטה ו-sweetcorn samosas יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 14 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו קורנפלור, שמן צמחי, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלסה תירס מתוק, סלסה תירס מתוק, ו תירס מתוק לאפות.
הוראות
מבשלים את התירס המתוק במחבת של מים רותחים במשך כ 3 דקות.
מחממים 2 כפות שמן בווק או מחבת גדולה. לזרוק את זרעי כמון ולבשל, רועד, במשך כ -30 שניות עד שהם לוקחים על ניחוח אגוזים.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך. מערבבים את התירס, garam masala, מיץ לימון פטה, ומבשלים 1 דקות עד שכל נוזל מתאדה. השאר לקרר.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מניחים גיליון של פילו וחותכים לאורכים וחצי.
מברשת עם כמה מן השמן שנותר, ואז כפית 2 כפות של תערובת תירס מתוק על גבי כל חצי. מקפלים כל אחד למשולש. חזור עם גיליונות filo הנותרים, שמן (הזמנת כ 1 כף) ותערובת.
שים את הקורנפלור בקערה קטנה ולהוסיף מספיק מים כדי להפוך את הדבק דק.
מברישים את הדבק על קצוות המשולש כך שהחותמות מאובטחות. הסמוסה יכולה להיות קפואה בשלב הזה.
שים אותם על מגש מרופד בסרט נצמד להקפיא עד המשרד לפני bagging ואיטום.
שים את הסמוסה על מגש אפייה. כדי לבשל מיד, מברשת צמרות עם שמן שמור.
אופים במשך 15 דקות עד זהב פריך.