פטה כבד עוף
עוף כבד פטה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 991 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פלפל, ברנדי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. מתכונים דומים: כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, כבד עוף Pâté, ו פטה כבד עוף.
הוראות
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה.
מוסיפים כבדים, בצל, תפוח, אבקת קארי, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, 30 דקות או עד הנוזל נספג.
תערובת כבד כפית לתוך מיכל של בלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
חותכים את החמאה שנותרה ל 4 חתיכות.
מוסיפים חמאה וברנדי; תהליך עד חלקה.
תערובת כפית לתוך קל משומן 3 1/2 כוס עובש. צ ' יל כמה שעות או לילה. הפוך על מגש הגשה; מקשט עם קצוץ או פרוס ביצים קשות ופטרוזיליה, אם תרצה.