קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

פטה ממולאים בצלים צלויים

פטה ממולאים בצלים צלויים
אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית בתוספת, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Smores מקורה: קלוי, טוב קלוי, פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, ו בצל אפוי עם פטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 190c / גז 5 / מאוורר 170C. לקלף את הבצל משאיר אותם שלמים, הסרת השכבה הראשונה של בצל כפי שאתה לקלף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים אותם לשניים על פני האמצע ולהסיר כמה שכבות ממרכז כל אחד באמצעות כפית. למלא כל חורים עם פרוסת בצל קטנה שנלקחה מן השכבות המרכזיות. מסדרים חצאי בצל, לחתוך בצד בצלחת קטנה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
יוצקים התזה של מים לתוך המנה ומברישים את הבצל עם חלק מהשמן. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 45-50 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
בינתיים, דק קוצצים את השכבות הפנימיות.
5
מחממים את השמן הנותר בסיר בגודל בינוני ומטגנים את הבצל הקצוץ, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות עד רך ומתחיל חום, להשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מערבבים את הבצל קצוץ מקורר בקערה עם חצי פטה, פירורי הלחם, צ ' ילי, עגבניות מיובשות, טימין קצוץ ופטרוזיליה,אגוזי מלך, ביצה מוכה וכמה מלח ופלפל שחור טחון טרי. מערבבים היטב עד שהכל משולב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
להגדיל את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. לחלק את פטה מלית בין הבצל, ואז לפזר על הגבינה הנותרים ומפזרים מעל כמה זרזי טימין.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
טפטוף על קצת שמן מצנצנת העגבניות ומבשלים 25 דקות עד המילוי מבעבע והפטה הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'