פטה ממולאים בצלים צלויים
אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית בתוספת, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Smores מקורה: קלוי, טוב קלוי, פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, ו בצל אפוי עם פטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 190c / גז 5 / מאוורר 170C. לקלף את הבצל משאיר אותם שלמים, הסרת השכבה הראשונה של בצל כפי שאתה לקלף.
חותכים אותם לשניים על פני האמצע ולהסיר כמה שכבות ממרכז כל אחד באמצעות כפית. למלא כל חורים עם פרוסת בצל קטנה שנלקחה מן השכבות המרכזיות. מסדרים חצאי בצל, לחתוך בצד בצלחת קטנה אטומה.
יוצקים התזה של מים לתוך המנה ומברישים את הבצל עם חלק מהשמן. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 45-50 דקות עד שהם רכים.
בינתיים, דק קוצצים את השכבות הפנימיות.
מחממים את השמן הנותר בסיר בגודל בינוני ומטגנים את הבצל הקצוץ, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות עד רך ומתחיל חום, להשאיר להתקרר.
מערבבים את הבצל קצוץ מקורר בקערה עם חצי פטה, פירורי הלחם, צ ' ילי, עגבניות מיובשות, טימין קצוץ ופטרוזיליה,אגוזי מלך, ביצה מוכה וכמה מלח ופלפל שחור טחון טרי. מערבבים היטב עד שהכל משולב.
להגדיל את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. לחלק את פטה מלית בין הבצל, ואז לפזר על הגבינה הנותרים ומפזרים מעל כמה זרזי טימין.
טפטוף על קצת שמן מצנצנת העגבניות ומבשלים 25 דקות עד המילוי מבעבע והפטה הוא חום זהוב.