קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

פטה מתוק או מלוח א סו

פטה מתוק או מלוח א סו
המתכון מתוק או פטה מלוח צ'ו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 32 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם חמאה, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פטה א סו "פחזניות מאפה", Pâte à Choux: פחזניות ו Éclairs, ו מתאבנים עלים ללא גלוטן קרם-פטה Choux.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרתיחים מים, חמאה ומלח או סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
3
מוסיפים קמח ומסירים מהחום. לעבוד תערובת יחד ולחזור לחום. המשך לעבוד את התערובת עד כל הקמח משולב הבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
העברת תערובת לתוך קערה של מערבל עומד ולתת מגניב במשך 3 או 4 דקות. עם מיקסר על מערבבים או המהירות הנמוכה ביותר להוסיף ביצים, 1 בכל פעם, לוודא הביצה הראשונה משולבת לחלוטין לפני המשך. לאחר כל הביצים נוספו ואת התערובת היא חלקה לשים בצק לתוך שקית צנרת מצויד קצה עגול. צינור מיד לתוך צורות golfball-גודל, 2 סנטימטרים זה מזה על מחבתות גיליון מצופה קלף. מבשלים 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 350 מעלות F ואופים במשך 10 דקות נוספות או עד חום זהוב. ברגע שהם מוסרים מן פירס התנור עם סכין קילוף מיד לשחרר קיטור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
בלנדרבלנדר
קערהקערה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות אמיליה ברוט rosé קרמנט דה בורדו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של דומדמניות תות ואדום, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר על החיך ובועות בסדר נובעים vinification באמצעות השיטה Traditionnelle והזדקנות על lees.