פטה עוף עם קישואים
עוף פטה עם קישואים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם פלפל, קישואים, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו פטה עוף עם קישואים, עוף עם קישואים ו Feta - 5 נקודות, ו אטריות קישואים עם עוף, פטן ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
טפטוף 1/2 כף השמן במחבת צלייה.
הסר את ההתלהבות מן הלימון ברצועות דקות; להפריש. תחתוך את הלימון.
מניחים חצי הפרוסות במחבת. יש לשטוף את העוף וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מניחים אותו על גבי פרוסות לימון ועונה עם 1/8 כפית מלח. חותכים כל קישואים בחצי אורך, ואז פורסים כל חצי לחצי חצי בעובי 1/4 אינץ'. בקערה, לשלב את קישואים, פטרוזיליה, פלפל, ואת השמן שנותר, פרוסות לימון, ומלח; לזרוק.
מורחים את תערובת הקישואים סביב העוף ומפזרים את הפטה מעל. צלי עד שהעוף מבושל דרך, 20 עד 25 דקות.
להעביר אותו קרש חיתוך לחתוך כל חתיכה לשלישים. מחלקים את העוף, תערובת קישואים ולימונים בין צלחות בודדות ומפזרים את ההתלהבות.טיפ: עבור צלחת בצד כמעט ללא מאמץ שיכול לבשל בעוד העוף הוא בתנור, לעשות תפוחי אדמה חדשים מבושלים, אורז לבן, או קוסקוס.