פטוצ'ין ביצה טריה
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פטוצ'ין טרי עם בייקון, רמפות וביצה, Farmville לשולחן " Fettucine עם אפונה טרייה, Scapes שום, ונקניק, ו Fettucine Alfredo.
הוראות
מערבבים קמח וסולת, ואז תלולית על משטח עבודה (עדיף עץ). הפוך היטב במרכז ולהוסיף ביצים 1/2 כפית מלח היטב. (לחלופין, לשים מרכיבים במעבד מזון.)
בהדרגה מערבבים מספיק קמח לביצים (באמצעות מזלג) כדי ליצור משחה, משיכת קמח הקרוב ביותר לתערובת ביצים נזהר לא לעשות פתח בקיר של היטב. ללוש את שאר הקמח לתערובת עם הידיים כדי ליצור בצק (זה צריך להיות מוצק ולא דביק). ללוש בצק עד חלקה וגמיש, 8 עד 10 דקות. (אם משתמשים במעבד, מערבבים כ-30 שניות בסך הכל.)
מכסים את הבצק עם קערה הפוכה ולתת לבצק לנוח 1 שעה כדי להקל על גלגול.
מחלקים את הבצק ל-8 חתיכות, ואז משטחים כל חתיכה למלבן מחוספס ומכסים מלבנים בקערה גדולה הפוכה. סט רולים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה ביותר.
אבק קל 1 מלבן עם קמח להאכיל דרך רולים. (לשמור את הבצק שנותר מתחת לקערה.) מקפלים מלבן במחצית ולהאכיל אותו, מקופל סוף הראשון, דרך רולים 7 או 8 יותר פעמים, לקפל אותו במחצית בכל פעם האכלה מקופל סוף דרך. אבק עם קמח במידת הצורך כדי למנוע דבק.
הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק דרך גלילים ללא קיפול. המשך להאכיל את הבצק דרך רולים פעם אחת בכל הגדרה, ללא קיפול, עד שתגיע להגדרה השנייה לצרה. הבצק יהיה גיליון חלק (כ 36 אינץ 'ארוך ו 4 אינץ' רחב).
לחתוך את הסדין לחצי לרוחב.
להניח גיליונות של בצק על יריעות אפייה מקומטות לייבוש עד עור אבל עדיין גמיש, כ -15 דקות. (לחלופין, אבק קל יריעות פסטה עם קמח לתלות על גב הכיסאות להתייבש.)
מרדדים חתיכות שנותרו של בצק באותו אופן.
לצרף להבי פטוצ 'יני (לחתוך 1/4-אינץ' רחב רצועות) למכונת פסטה. להאכיל קצה אחד של גיליון פסטה יבש (הראשון שאתה התגלגל) לתוך חותכי, מחזיק בקצה השני ישר למעלה, ואז לתפוס רצועות מתחת המכונה לפני הסדין עובר לחלוטין דרך רולים ושכב בעדינות על פני גיליונות אפייה מקומח. (לחלופין, רצועות קמח קלות לתלות על גבי כיסאות.) חזור עם גיליונות הנותרים של פסטה.
בואו פסטה להתייבש לפחות 5 דקות לפני הבישול.
מבשלים פטוצ ' יני בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד במכרז, על 2 דקות (לא לבשל).
* הבצק יכול להתבצע (אבל לא התגלגל) 4 שעות קדימה ומקורר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.* פטוצ ' יני יכול להיות מיובש עד עורי אבל עדיין גמיש, על 30 דקות, ואז מקורר שקיות sealable עד 12 שעות.