קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

פטוצ'ין ביצה טריה

פטוצ'ין ביצה טריה
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פטוצ'ין טרי עם בייקון, רמפות וביצה, Farmville לשולחן " Fettucine עם אפונה טרייה, Scapes שום, ונקניק, ו Fettucine Alfredo.

הוראות

1
מערבבים קמח וסולת, ואז תלולית על משטח עבודה (עדיף עץ). הפוך היטב במרכז ולהוסיף ביצים 1/2 כפית מלח היטב. (לחלופין, לשים מרכיבים במעבד מזון.)
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
בהדרגה מערבבים מספיק קמח לביצים (באמצעות מזלג) כדי ליצור משחה, משיכת קמח הקרוב ביותר לתערובת ביצים נזהר לא לעשות פתח בקיר של היטב. ללוש את שאר הקמח לתערובת עם הידיים כדי ליצור בצק (זה צריך להיות מוצק ולא דביק). ללוש בצק עד חלקה וגמיש, 8 עד 10 דקות. (אם משתמשים במעבד, מערבבים כ-30 שניות בסך הכל.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
3
מכסים את הבצק עם קערה הפוכה ולתת לבצק לנוח 1 שעה כדי להקל על גלגול.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחלקים את הבצק ל-8 חתיכות, ואז משטחים כל חתיכה למלבן מחוספס ומכסים מלבנים בקערה גדולה הפוכה. סט רולים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
אבק קל 1 מלבן עם קמח להאכיל דרך רולים. (לשמור את הבצק שנותר מתחת לקערה.) מקפלים מלבן במחצית ולהאכיל אותו, מקופל סוף הראשון, דרך רולים 7 או 8 יותר פעמים, לקפל אותו במחצית בכל פעם האכלה מקופל סוף דרך. אבק עם קמח במידת הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק דרך גלילים ללא קיפול. המשך להאכיל את הבצק דרך רולים פעם אחת בכל הגדרה, ללא קיפול, עד שתגיע להגדרה השנייה לצרה. הבצק יהיה גיליון חלק (כ 36 אינץ 'ארוך ו 4 אינץ' רחב).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
לחתוך את הסדין לחצי לרוחב.
5
להניח גיליונות של בצק על יריעות אפייה מקומטות לייבוש עד עור אבל עדיין גמיש, כ -15 דקות. (לחלופין, אבק קל יריעות פסטה עם קמח לתלות על גב הכיסאות להתייבש.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מרדדים חתיכות שנותרו של בצק באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1
לצרף להבי פטוצ 'יני (לחתוך 1/4-אינץ' רחב רצועות) למכונת פסטה. להאכיל קצה אחד של גיליון פסטה יבש (הראשון שאתה התגלגל) לתוך חותכי, מחזיק בקצה השני ישר למעלה, ואז לתפוס רצועות מתחת המכונה לפני הסדין עובר לחלוטין דרך רולים ושכב בעדינות על פני גיליונות אפייה מקומח. (לחלופין, רצועות קמח קלות לתלות על גבי כיסאות.) חזור עם גיליונות הנותרים של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מכונת פסטהמכונת פסטה
2
בואו פסטה להתייבש לפחות 5 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1
מבשלים פטוצ ' יני בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד במכרז, על 2 דקות (לא לבשל).
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
ניקוז.
1
* הבצק יכול להתבצע (אבל לא התגלגל) 4 שעות קדימה ומקורר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.* פטוצ ' יני יכול להיות מיובש עד עורי אבל עדיין גמיש, על 30 דקות, ואז מקורר שקיות sealable עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו