פטוצ'יני אלפרדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני אלפרדו. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם חלב, פרמזן-רג'יאנו גבינה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בקמח. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מבשלים 6 דקות או עד שהתערובת מתעבה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים 1 כוס פרמזן-גבינת רג ' יאנו, גבינת שמנת ומלח, ערבוב עם מקציף עד גבינות להמס. לזרוק רוטב עם פסטה חמה.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פרמזן-גבינת רג ' יאנו ופטרוזיליה קצוצה.
מקשטים עם פלפל שחור, אם תרצה.