קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פטוצ'יני אלפרדו

פטוצ'יני אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1126 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 81 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פלפל סדוק טרי, פרמיגיאנו-רג'יאנו, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את הקמח והמלח; מעצבים לתל על משטח העבודה שלך ויוצרים באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים לבאר ביצים שלמות, חלמונים ו -1 כף שמן זית ומקציפים קלות בעזרת מזלג. שואבים בהדרגה את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר בתנועה מעגלית. שימוש 1 יד לערבוב והשני כדי להגן על הקיר החיצוני. ממשיכים לשלב את כל הקמח עד שהוא יוצר כדור. ללוש ולקפל את הבצק עד אלסטי וחלק, זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3
מברישים את המשטח בשמן זית שנותר ועוטפים את הבצק בניילון; תנו לנוח כ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע. מחלקים את כדור הבצק בקטעים קטנים, מכסים ושומרים את הבצק שלא משתמשים בו מיד כדי למנוע התייבשותו. יוצרים את הבצק למלבן ומגלגלים אותו דרך מכונת הפסטה, 2 או 3 פעמים, בהגדרה הרחבה ביותר. משוך ומותח את דף הבצק בכף ידך כשהוא מגיח מהגלילים. להפחית את הגדרת כננת בצק דרך שוב, 2 או 3 פעמים. המשך להדק ולגלגל עד שהסדין בעובי של כ -1 / 4 אינץ'. קחו בחשבון, לפסטה סמיכה מדי יש טעם דביק.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
GummiesGummies
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חותכים את הסדין הארוך לחתיכות בגודל 18 אינץ'. כעת, בעזרת חיבור חיתוך הפטוצ ' יני, העבירו את הסדינים דרך חריץ החיתוך. אבק את האטריות ונייר אפייה בקמח תירס. סליל את הגדילים לקן. מניחים לייבוש כ -10 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מחממים שמנת כבדה על אש נמוכה-בינונית במחבת מטגן עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים חמאה ומקציפים בעדינות להמסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מפזרים גבינה ומערבבים לשילוב. מתבלים בפלפל שחור טרי סדוק. בסיר גדול מבשלים פסטה בהרבה מים מומלחים רותחים למשך 3 דקות. מרוקנים במהירות את הפסטה ומוסיפים אותה לתבנית המטגנת, זורקים בעדינות את האטריות לציפוי באלפרדו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים פסטה לקערת הגשה חמה. למעלה עם גבינה מגוררת יותר פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין