פטוצ'יני בוטנים עם שרימפס, גזר, ואפונה שלג
פטוצ'יני בוטנים עם שרימפס, גזר, ואפונה שלג הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 364 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, שרימפס, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. נסו גזר ואפונה שלג, אפונה מזוגגת שלג וגזר, ו גזר מזוגג ואפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/2 כוס בישול נוזלי. תניח את הפסטה בצד.
מערבבים נוזלים שמורים וחמאת בוטנים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד בשילוב. תניח בצד.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים אפונה שלג וגזר; מוקפץ 3 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר ושום; מוקפץ 2 דקות או עד שהירקות רכים.
להוסיף 1/4 מרק כוס; לבשל 1 דקה. תערובת גזר כפית לתוך קערה גדולה; להתחמם.
להוסיף 1 כפית שמן הנותרים למחבת.
הוסף שרימפס; מוקפץ 2 דקות או עד שרימפס נעשים.
מוסיפים שרימפס לתערובת גזר; להתחמם.
שלב הנותרים 1/2 מרק כוס, סוכר, רוטב סויה, רוטב צ ' ילי בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים תערובת רוטב סויה ותערובת חמאת בוטנים למחבת. להפחית חום; מבשלים 3 דקות או עד עבה מעט.
מוסיפים פסטה למחבת, משליכים למעיל. מערבבים בתערובת השרימפס; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב, משליך למעיל.