פטוצ'יני בומביי.
פטוצ'יני בומביי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. אם יש לך עגבניות משומר, שמן זית, פטוצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: כריך צמחוני בומביי, Bombay Chicken, ו בומביי Aloo.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה; מוסיפים את הפטוצ ' יני וחוזרים לרתיחה. קוק חשף עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות; לנקז.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה. מטגנים את זרעי הכמון בשמן החם עד שהם מתחילים פופ, 2 עד 3 דקות. מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן עד להשחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים את העוף וממשיכים לבשל עד שהעוף מבושל דרך, 4 עד 5 דקות. העונה עם 1 כף אבקת קארי; לבשל ולערבב עוד 3 עד 4 דקות.
יוצקים את העגבניות חתוכות לקוביות על התערובת ולהפחית את החום לנמוך. מערבבים את רסק עגבניות הנותרים 1 כף אבקת קארי. מבשלים 15 דקות.
מערבבים את הפסטה המבושלת לתוך הרוטב למעייל. מבשלים 2 עד 5 דקות, עד פסטה מחומם.