קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פטוצ'יני בטטה

פטוצ'יני בטטה
פטוצ'יני בטטה זה ... ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, מקשטים: גבעולי פטרוזיליה, בטטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צלי בטטה, פטוצ'יני שום ועוף, פטוצ'יני תפוחי אדמה מתוקים וקיץ סקווש עם פקאן גרמולטה, ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים בטטה, וחותכים לאורכם לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' באמצעות מנדולינה. מחסנית 4 עד 6 פרוסות תפוחי אדמה על קרש חיתוך; לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. חזור על הליך עם פרוסות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מנדולינהמנדולינה
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים רצועות תפוחי אדמה, ומטגנים 6 עד 8 דקות או עד אל דנטה. (לא לבשל רצועות או שהם יתפרקו.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים 1/2 כוס פקאן גרמולטה, וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4
מגישים באופן מיידי.