קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פטוצ'יני בטטה

פטוצ'יני בטטה
פטוצ'יני בטטה זה ... ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, מקשטים: גבעולי פטרוזיליה, בטטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צלי בטטה, פטוצ'יני שום ועוף, פטוצ'יני תפוחי אדמה מתוקים וקיץ סקווש עם פקאן גרמולטה, ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים בטטה, וחותכים לאורכם לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' באמצעות מנדולינה. מחסנית 4 עד 6 פרוסות תפוחי אדמה על קרש חיתוך; לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. חזור על הליך עם פרוסות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מנדולינהמנדולינה
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים רצועות תפוחי אדמה, ומטגנים 6 עד 8 דקות או עד אל דנטה. (לא לבשל רצועות או שהם יתפרקו.)
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים 1/2 כוס פקאן גרמולטה, וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4
מגישים באופן מיידי.