קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

פטוצ'יני חסילונים ואספרגוס

פטוצ'יני חסילונים ואספרגוס
פטוצ'יני שרימפס ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . גשו לסופר וקנו שרימפס, תיבול מאכלי ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 56 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם שרימפס, אספרגוס ואפונה, אספרגוס, שרימפס ושמיר מעל פטוצ'יני, ו פטוצ'יני חזיר ואספרגוס.

הוראות

1
להפריד את קצות האספרגוס משאר חתיכות לחתוך, ולהגדיר את הטיפים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
מחממים 3/4 כוס שמן זית על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את השום בשמן החם עד שהוא מתחיל להפוך חום, על 5 דקות. מערבבים את חתיכות לחתוך של אספרגוס (לא את הטיפים), ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים את האספרגוס עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את עצות אספרגוס. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
בעוד האספרגוס הוא בישול, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפטוצ ' יני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, לחזור לסיר, ולטפטף 2 כפיות שמן זית על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הסר את האספרגוס מהמחבת עם כפית מחוררת, משאיר שמן במחבת, ומניח את האספרגוס בצד. לטף את החסילון יבש עם מגבות נייר, ומניח במחבת החמה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מפזרים את השרימפס בתיבול פירות ים, ומבשלים ומערבבים את השרימפס עד שהם ורודים וכבר לא שקופים. להחזיר את האספרגוס למחבת, ומבשלים את השרימפס ואספרגוס עד מחומם היטב, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מערבבים את השרימפס והאספרגוס לתוך פטוצ ' יני מבושל, ולזרוק עם גבינת פרמזן גרוסה. שמן הזית משמש כרוטב, כך להוסיף יותר לפי הצורך כדי מעיל בנדיבות את הפסטה, שרימפס ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושלפטוצ ' יני מבושל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.