פטוצ'יני סרטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני סרטנים. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטוצ'יני, קמח, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטוצ'יני יאבי או סרטן הנהרות, פסטה עם סרטנים ועשבי תיבול טריים, ו חזה עוף צלוי עם סרטן נהרות, שעועית פאווה, מורלים (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל, פלפל, סלרי ושום; מטגנים 5 דקות. מערבבים בקמח; לבשל 2 דקות. מערבבים בחלב ועגבניות; מבשלים 7 דקות או עד עבה. מערבבים פסטה ושאר החומרים. תערובת פטוצ 'יני כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'; אופים ב 350 במשך 25 דקות.
הערה: חבילות של סרטנים קלופים מבושלים ניתן למצוא ב setion מזון קפוא של סופרמרקטים רבים.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
שרדונה, Gruener Veltliner, ו Muscadet הם הבחירה העליונה שלי עבור סרטנים. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.