פטוצ'יני סרטנים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לכי לחנות ותקני שום, יין, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו פטוצ'יני סרטנים, פטוצ'יני סרטנים אני, ו סרטנים Velveeta Fettuccine (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. מערבבים את השום, בצל, פלפל, פטריות, וקמח. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 8 דקות.
יוצקים את היין, חצי וחצי, ומזון גבינה jalapeno. מביאים לרתיחה; מוסיפים את זנבות הסרטנים ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. כיסוי ומבשלים 15 דקות. מתבלים עם תיבול קריאולי, מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת תבשיל 9x13 אינץ', ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והמנה תוססת, כ -20 דקות.
בעוד הסרטנים הוא אפייה, למלא סיר גדול עם מים מלוחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת. מערבבים את הפטוצ ' יני וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מגישים את הסרטנים על הפסטה החמה.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet הן אפשרויות נהדרות עבור סרטנים. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.