פטוצ'יני עוף עם ברי פטריות
פטוצ'יני עוף עם ברי פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 963 קלוריות, 47 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פלפל, קצפת, פתיתי צ'ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פטוצ'יני פטריות עוף, פטוצ'יני פטריות עוף אלפרדו, ו פטוצ'יני עם אסקרול וברי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4 עד 5 ליטר, לשלב 2 1/2 כוסות מרק עוף, יין, קצפת, קליפת לימון, שומר, 1/2 פלפל כפית, פתיתי צ ' ילה לפי הטעם. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומרתיחים, חשוף, 2 עד 3 דקות.
בינתיים, עם סכין חדה, לקצץ קליפה של ברי וקוצצים דק (רינד מוסיף טעם, אבל להשליך אם אתה רוצה).
חותכים ברי לגושים 1/2 אינץ'.
מוסיפים פטוצ ' יני למחבת, דוחפים אותו לתוך נוזל רותח. מבשלים, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד פסטה הוא רך לנשוך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים ברי קצוצה (אם משתמשים) ועוף ומערבבים כדי להתמזג. מערבבים בגושים של ברי.
הסר פסטה מחום ולתת לעמוד, חשוף, 5 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לוודא את כל הגבינה נמסה (הקליפה לא להמיס). אם אתה רוצה פסטה saucier, להוסיף עד 1 כוס יותר מרק ומערבבים מעל חום גבוה עד מהביל.
עם מלקחיים או שני מזלגות, להרים פסטה לתוך קערות מרק רחב; כפית הנותרים רוטב מעל.
מפזרים פרמזן ועוד פלפל לפי הטעם, ומעל עם עלי גרגיר הנחלים.
מאז פטריות לשחרר נוזל כפי שהם מבשלים, חשוב לקבל את התהליך נכון, או התוצאות יכולות להיות חיוורות ומימיות במקום השחמה עמוקה. הטריק הוא חום גבוה.
כדי prep: לקצץ גזע דהוי מסתיים מ 1 פאונד פטריות. או לנגב את הפטריות נקיות או לשטוף בקצרה יבש לטפוח, ואז דק פרוסה.
לבשל: במחבת 12 אינץ ' מעל חום גבוה, להמיס 2 כפות חמאה.
מוסיפים פטריות ומערבבים עד שכל הלחות התאדתה ופטריות הם השחמה, 8 עד 10 דקות.
כדי לשרת: מתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול טריים, ולאחר מכן משתמשים בפטריות מחורצות כדי להחיות כל דבר משדי עוף לביצים בנדיקט.
מערבבים עם עגבניות קצוצות לציפוי ברוסקטה, זורקים לסלט תרד-פטה, או מערבבים לתוך פולנטה.