פטוצ'יני עם אגוזי מלך, סרטי קישואים, ופקורינו רומאנו
פטוצ'יני עם אגוזי מלך, סרטי קישואים, ופקורינו רומנו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 595 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם אגוזי מלך, שמן זית בתוספת נוספת, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סרטי קישואים עם לימון פקורינו, קישואים בגריל וקיץ סקווש עם פקורינו רומנו מגולח, ו חומוס עם לימון פקורינו רומנו.
הוראות
מקום 1 קישואים על משטח עבודה. באמצעות מקלף ירקות בחוזקה מחזיק קישואים על ידי קצה גזע, לגלח קישואים לאורך לתוך סרטים ארוכים. להשליך שאריות. חזור עם קישואים שנותרו.
מקום סרטים (על 10 כוסות בסך הכל) במסננת גדולה להגדיר מעל קערה גדולה; מפזרים 1 כפית פלר דה sel.
בואו לעמוד 30 דקות. יש לשטוף קישואים מתחת למים זורמים קרים; לנקז היטב.
מורחים על 2 מגבות מטבח גדולות; להתגלגל במגבות לספוג עודפי מים. תניח בצד.
מערבבים שום, פילה אנשובי, ופלפל אדום מרוסק בקערת הגשה גדולה מאוד. באמצעות עלי או כף עץ, למחוץ תערובת עד צורות להדביק.
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
להעביר פסטה לקערה עם תערובת שום.
להוסיף 1/3 כוס שמן ו 1/4 כוס שמור בישול נוזלי; לזרוק.
מוסיפים קישואים, אגוזי מלך, 1/2 כוס גבינה, בזיליקום, מנטה; לזרוק. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים יותר פסטה לבישול נוזלי אם התערובת יבשה.
מפזרים פרחי קישואים, אם תרצה.