פטוצ'יני עם ירקות נבולים
פטוצ'יני עם ירקות נבולים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, קמח, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם אסקרול נבול ופטריות, ירוק נבול, ו ירוק נבול.
הוראות
לבשל פסטה בתנור הולנדי על פי הוראות החבילה.
ניקוז, לחזור לתנור הולנדי, ולשמור על חם.
מפזרים עוף עם 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר. לדלות בקמח.
עוף מוקפץ, בקבוצות, בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 5 דקות בכל צד או עד העוף הוא השחמה.
מוסיפים בצל, פטריות ושום למחבת; מטוגנים 5 עד 7 דקות או עד פטריות הם השחמה קלות. מערבבים במרק עוף הבא 3 מרכיבים, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מוסיפים תערובת פטריות ותרד לפסטה בתנור ההולנדי, משליכים למעיל. לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני-נמוך 4 עד 6 דקות או עד ירקות נבלים. כף לתוך צלחת הגשה, העליון באופן שווה עם עוף וגבינת פרמזן.