קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

פטוצ'יני עם לימון: פרדיסו פרדוטו

פטוצ'יני עם לימון: פרדיסו פרדוטו
פטוצ'יני עם לימון: פרדיסו Perduto הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1459 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לך ביצים, קמח לא סופג בתוספת ? כוס משטח העבודה, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: Meyer Lemon Fettuccine and 10 Favorite Lemon s, פטוצ'יני עוף בלימון, ו פטוצ'יני לימון-צ' ייב.

הוראות

1
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את שאלוט ו לטגן עד חום זהוב בהיר, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הרדיקיו ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את הקרם, להפחית בחצי, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
6
זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד במכרז עדיין אל דנטה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים את הפסטה היטב וזורקים למחבת עם תערובת שמנת. חזור לחום, להוסיף גרידת לימון ומיץ, ולזרוק על חום גבוה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8
תוסיף חצי מהגבינה ותזרוק שוב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד בקערה חמה, מה שהופך את האסיאגו הנותר זמין בצד.
מרכיבים שתצטרך
9
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו יחד את הביצים והשמן, והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
10
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
11
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
12
מגלגלים את הפסטה אל ההגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה וחותכים את הסדינים לסרטים עבים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
13
בקערה בינונית, לשלב את הביצים ותרד ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
14
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את תערובת ביצה ותרד ושמן זית. באמצעות מזלג, להכות אותם יחד ולהתחיל לשלב את הקמח, החל עם השפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
15
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
16
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
17
מגלגלים את הפסטה אל ההגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה וחותכים את הסדינים לסרטים עבים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך