פטוצ'יני עם פנטלריה לובסטר-סגנון
פטוצ'יני עם פנטלריה לובסטר בסגנון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך עגבניות שזיף, לובסטרים, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו פטוצ'יני עם לובסטר, עגבניות וזעפרן, לובסטר בסגנון קנטונזי, ו כריכי לובסטר בסגנון ניו אינגלנד (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
לפצח קליפות לובסטר ולהסיר בשר.
חותכים את הזנב לפרוסות 1/2 אינץ ' וטפרים ל 3 חתיכות. תניח בצד את טומלי.
בבלנדר, מערבבים מנטה, בזיליקום, פטרוזיליה, שום, צלפים, עגבניות, פלפל שחור וצ ' ילי ושמן זית כתית אקסטרה כדי ליצור משחה חלקה. במידת הצורך, להוסיף קצת יותר שמן זית.
יוצקים פסטו לתוך קערה גדולה.
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
הוסף לובסטר לתוך מי בישול פסטה במשך 1 דקה.
יוצקים פסטה חמה ולובסטר לתוך הקערה וזורקים כמו סלט עד מעורבב היטב ומגישים מיד.
מפזרים עלי פטרוזיליה קצוצים.