פטוצ'יני עם קישואים חריפים-רוטב עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם קישואים חריפים רוטב עגבניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 511 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, קישואים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו פטוצ'יני עם קישואים, שעועית שעווה צהובה, ורוטב עגבניות ירושלמי האריסה, פטוצ'יני זוקיני עם רוטב שמנת עגבניות, אפונה וארטישוקים קלויים, ו פן Rigate עם נקניק חריף וקישואים ברוטב שמנת עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה במים מלוחים; להזמין 1/4 כוס מים פסטה.
מסננים פסטה וחוזרים לסיר.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים קישואים; מבשלים, משליכים מדי פעם, עד משחימים וחד במכרז (5-8 דקות).
מוסיפים פלפל אדום מרוסק, מרינרה ומי פסטה שמורים; מבשלים, מכוסים חלקית, עד רוטב פסטה עבה (כ 5 דקות). לזרוק פסטה עם רוטב לחלק בין 4 קערות.