קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פטוצ'יני עם שרימפס, אספרגוס ואפונה

פטוצ'יני עם שרימפס, אספרגוס ואפונה
פטוצ'יני עם שרימפס, אספרגוס ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 726 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, בצל ירוק, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם אספרגוס ואפונה, פטוצ'יני עם אפונה, אספרגוס ופנצ' טה, ו אלפרדו פטוצ'יני אור עם שרימפס ואפונה.

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפטוצ ' יני עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז; להזמין 1/2 כוס של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השרימפס ושום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, מערבבים מדי פעם, עד שהשרימפס לא מבושל לגמרי, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים על חום גבוה בינוני עד פריך במכרז, 2 דקות; להעביר את הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
8
להקציף את השמנת ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את הפסטה ומי בישול שמורים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הבצל הירוק, אפונה, שרימפס ואספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, משליך, עד שמנת, 2 דקות. מערבבים בשמיר; לשרת.
מרכיבים שתצטרך