פטוצ'יני קרבונרה מעודכן
פטוצ'יני קרבונרה מעודכן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אפונה, חזיר אוסקר מאייר, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פטוצ'יני עוף A La Carbonara, פטוצ'יני אלה קרבונרה, ו פטוצ'יני קרבונרה עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול לפי הוראות על החבילה, הוספת אפונה למים רותחים עבור 3 דקות האחרונות.
בינתיים, לנצח גבינת שמנת, רוטב וקמח בסיר בינוני עם מקצף עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עד תערובת מעורבב היטב.
מוסיפים בשר חזיר; מבשלים על אש בינונית-נמוכה 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מסננים תערובת פסטה; לחזור פאן.
מוסיפים רוטב; מערבבים קלות. לבשל 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. למעלה עם פטרוזיליה ופרמזן.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto