פטוצ'יני שרימפס וברוקולי
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פטוצ'יני שרימפס וברוקולי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חלב, פטוצ'יני, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו פטוצ'יני שרימפס וברוקולי, פטוצ'יני ברוקולי, ו פטוצ'יני עוף ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול לפי הוראות החבילה, הוספת ברוקולי עבור האחרון 3 דקות.
ניקוז; להתחמם.מבשלים ומערבבים שרימפס ושום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 2 עד 3 דקות. או עד שהחסילונים מתחממים דרכם.
מוסיפים קרם בישול וחלב; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים פסטה לתערובת שרימפס; מערבבים קלות. למעלה עם עגבניות וגבינת פרמזן.