פטי יווני נמס עם גבינת קאסרי ומוחמרה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 72 גרם חלבון, 117 גרם שומן, ובסך הכל 1763 קלוריות. צאו לחנות והרימו פלפל אנגלי טחון, גרידת לימון, פלפלים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מאוכלרשת יש 116 אוהדים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פימנטו גבינת פטי נמס, פטי נמס, ו פטי נמס.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל על אש בינונית-גבוהה עקיפה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
בקערה גדולה שלבו את הפטרוזיליה, היוגורט, השום, הכוסברה, המלח, הכמון, הפפריקה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הטלה ומערבבים בעדינות ביד עד לאיחוד אחיד. מעצבים את הבשר ל -4 קציצות, כל אחת בערך 4 על 6 אינץ 'על 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
5
שמן 1 בצד של בצק פיצה קל מאוד. גריל, משומן כלפי מטה, על אש בינונית-גבוהה עד שהצד התחתון שלפוחית. משמנים קלות את החלק העליון והופכים. מפזרים את הגבינה על הבצק ומבשלים עד שהחלק התחתון שלפוחית. עוברים לחום עקיף, מכסים ומבשלים עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל, בערך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
חותכים את הבצק למלבנים מחוספסים בערך בגודל הקציצות ושומרים על חום בזמן שאתם צולים את ההמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
משמנים קלות את הקציצות ומסדרים אותן בצד החם של הגריל. מבשלים 2 עד 3 דקות, הופכים ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות לבינוני-נדיר עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מעבירים את ההמבורגרים ללחם, מעליהם מעט מוחמרה ובצל בגריל ומעליהם חתיכה נוספת מבצק הפיצה בגריל.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
החזירו אותם לגריל על אש נמוכה או עקיפה למשך מספר שניות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מוציאים אותם מהגריל, חוצים את הכריכים באלכסון ארוך ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מכניסים את כל המרכיבים, למעט גרידת הלימון, למעבד מזון ומעבדים עד שנוצרת משחה חלקה. (התחל עם 1 פלפל חריף, טעם, ולאחר מכן להוסיף עוד אם אתה רוצה את זה חם יותר.) אם התערובת סמיכה מדי, מזלפים עוד מעט שמן זית. מערבבים את גרידת הלימון ביד. טועמים ומוסיפים עוד מלח ופלפל חריף, אם רוצים.