פטיט לימון Curd עוגיות
עוגיות לימון פטיט עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 72 . גשו לסופר וקנו ממתקים, סוכר, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות לימון, עוגיות לימון, ו עוגיות קוקוס עם קרם לימון ופטל.
הוראות
עקבו אחר המתכון לעוגיות חמאה בסיסיות, יוצרות בצק ל-2 כדורים (במקום יומן) ומשטחות כל אחת לדיסק בגודל 6 אינץ'. דיסקים צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מיץ לימון מבשלים, גרידה, סוכר, חמאה, קורנפלור, ומלח בסיר כבד 2 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. קל לנצח חלמונים בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף 1/4 תערובת לימון כוס, לטאטא.
מוסיפים תערובת חלמון לתערובת לימון שנותר, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk, על 2 דקות.
מעבירים לקערה, ואז מכסים את פני השטח עם ניילון נצמד ומקררים תוך כדי גלגול בצק.
בעוד התנור מתחמם, מגלגלים חתיכת בצק 1 (לשמור על הבצק שנותר מקורר) לתוך סיבוב 9 אינץ '(מעט פחות מ 1/4 אינץ ' עבה) על משטח מקור היטב עם סיכה מתגלגלת מקורנת היטב. (אם הבצק הופך רך מדי להתגלגל החוצה, צמרמורת על תבנית אפייה עד המשרד.)
לגזור עוגיות רבות ככל האפשר עם קאטר.
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד הקצוות הם זהובים, 8 עד 10 דקות. לדלות עוגיות חמות בממתקים סוכר עד מצופה ולהעביר מתלה להתקרר לחלוטין. הפוך יותר עוגיות באותו אופן.
העברת לימון קרד שקית מאפה או שקית ניילון (חיתוך פתיחה 1/8 אינץ ' בפינה של שקית פלסטיק). שים 1 עוגייה הפוכה על משטח עבודה צינור על 1/2 כפית לימון curd על עוגייה, ולאחר מכן העליון עם עוגייה אחרת, בצד ימין למעלה, כדי ליצור כריך. תכין עוד סנדוויצ ' ים באותו אופן.
רגע לפני ההגשה, לנפות כמה ממתקים הנותרים סוכר מעל צמרות עוגיות דחוקות.
* עוגיות (אפוי מצופה סוכר ממתקים אבל לא מלא לימון curd) לשמור, שכבתי בין גיליונות נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע. * לימון curd (לפני מילוי עוגיות) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * עוגיות דחוקות (ללא תוספת סוכר) לשמור, שכבות בין גיליונות נייר שעווה או קלף במיכל אטום, מקורר, 4 ימים.