פטל-חטיפי שקדים
פטל-שקדים ברים הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, ריבת פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטל שקדים ריבה ברים, פטל שקדים, ו פטל שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. Line 9-by-13-inch תבנית אפייה על התחתונה 2 צדדים ארוכים עם גיליון של רדיד אלומיניום כבד, מוודא כי לסכל הוא חלק overhangs העליון של מחבת על ידי לפחות 4 אינץ ' משני הצדדים. רדיד ערפל עם ספריי בישול.
מניחים שקדים וסוכר במעבד מזון ותהליך עד אגוזים הם טחונים דק, כ 20 שניות.
מוסיפים קמח, תמצית חמאה ושקדים ומעבדים עד שהתערובת מתפוררת ומתחילה ליצור גושים קטנים, 15 עד 20 שניות יותר.
להעביר 3 1/2 כוסות תערובת שקדים לתבנית אפייה ולחץ לתוך שכבה קומפקטית, אפילו.
מורחים ריבה קלות אבל באופן שווה על גבי, דואג לא להפריע שכבת שקדים. לחץ על שאריות תערובת שקדים לתוך פירורים רופפים, גדולים לפזר באופן שווה על ריבה.
אופים עד ריבה מבעבע ציפוי זהוב, 25 עד 30 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. לתפוס רדיד תלוי משני צדי המחבת, להרים מאפה מתוך מחבת ומניח על קרש חיתוך.
חתוך ל-36 ריבועים. אבק עם סוכר של ממתקים לפני ההגשה, אם תרצה.