קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

פטל-מרנג שוקולד

פטל-מרנג שוקולד
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו hor d ' oeuvre? מרנג פטל-שוקולד יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, מלח, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מרנג פטל מלא שוקולד, מרנג פטל, ו מרנג פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 93°. קו גיליון אפייה עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית, להכות חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להכות בסוכר עד תערובת הוא מבריק עם פסגות נוקשות, על 3 דקות. מקפלים פנימה תמצית.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
חלץחלץ
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מרנג כפית לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב. צינור לתוך 1 1/2 אינץ 'כוכבים על גיליון, 1/2 אינץ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
4
אופים עד מוצק פריך אבל לא השחמה, 1 שעה 30 דקות עד 1 שעה 40 דקות. שקופית קלף, עם מרנג, את הסדין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
בואו להתקרר לחלוטין לפני הסרת מרנג מן הקלף.
6
מניחים קערה קטנה על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
7
מניחים שני שלישים של שוקולד בקערה להמס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הסר קערה; מערבבים בשוקולד שנותר עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
קו גיליון אפייה עם קלף. לטבול התחתון של 1 מרנג בשוקולד, לנגב עודף מול הצד של קערה ולהעביר לסדין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
10
בואו לעמוד עד סט. חוזר.