פטל-מרנג שוקולד
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו hor d ' oeuvre? מרנג פטל-שוקולד יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, מלח, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מרנג פטל מלא שוקולד, מרנג פטל, ו מרנג פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 93°. קו גיליון אפייה עם קלף.
באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית, להכות חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להכות בסוכר עד תערובת הוא מבריק עם פסגות נוקשות, על 3 דקות. מקפלים פנימה תמצית.
מרנג כפית לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב. צינור לתוך 1 1/2 אינץ 'כוכבים על גיליון, 1/2 אינץ' זה מזה.
אופים עד מוצק פריך אבל לא השחמה, 1 שעה 30 דקות עד 1 שעה 40 דקות. שקופית קלף, עם מרנג, את הסדין על מתלה חוט.
בואו להתקרר לחלוטין לפני הסרת מרנג מן הקלף.
מניחים קערה קטנה על מחבת של מים רותחים.
מניחים שני שלישים של שוקולד בקערה להמס, ערבוב מדי פעם.
הסר קערה; מערבבים בשוקולד שנותר עד מותך.
קו גיליון אפייה עם קלף. לטבול התחתון של 1 מרנג בשוקולד, לנגב עודף מול הצד של קערה ולהעביר לסדין.