קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פטרוזיליה כמון Parathas

פטרוזיליה כמון Parathas
מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-16 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ליווי: תמרינד צ'אטני, גי), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו שורש סלרי קלוי עם כמון ופטרוזיליה, גזר קלוי וסלט סלק עם פטה, פטרוזיליה משכה, ויניגרט כמון, ו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוחנים זרעי כמון במלח לאבקה במטחנה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בקערות, פטרוזיליה, מים ושמן וממשיכים לערבב עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. מספר פעמים במהלך לישה, להרים בצק ו סטירה אותו על משטח העבודה 8 עד 10 פעמים כדי להירגע בצק. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מחבת שמן קלה, ואז לחמם על חום נמוך בינוני עד חם, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בעוד מחבת הוא חימום, לחלק את הבצק לתוך 4 מנות, ולאחר מכן לגלגל 1 חלק על משטח מקומח קלות לתוך סיבוב 11 אינץ'. מברשת קלה עגול עם כמה ghee לחתוך לרבעים, ולאחר מכן, החל עם קצה מעוגל קרוב אליך, לקפל כל רבעון בשלישים כדי ליצור משולש רזה (קצה תחתון עדיין יהיה מעוגל). חזור עם הבצק שנותר ליצור סך של 16 משולשים רזים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
גיגי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגלגלים את משולש 1 על משטח מקומח קלות תחילה כדי להרחיב אותו, ולאחר מכן כדי להאריך אותו למשולש 9 - by - 4-inch, זרועים בקמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מעבירים לסדין אפייה ומכסים בגיליון נייר שעווה, ואז מגלגלים ומכסים את המשולשים הנותרים באותו אופן, מניחים אותם בין גיליונות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
מבשלים parathas, 3 או 4 בכל פעם, על מחבת עד תת הם השחמה כתמים, 2 עד 3 דקות (parathas תנשוף, ואז deflate). הפוך parathas מעל מברשת קלה עם ghee, ואז לבשל עד הצד השני של כל הוא חום זהוב כתמים, 1 עד 2 דקות. להתהפך מברשת שוב, ואז לבשל עד parathas מבושלים דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להעביר כל אצווה של parathas לסדין של רדיד כמו משחימים לעטוף באופן רופף כדי לשמור על חם בזמן בישול parathas הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
Parathas הם הטובים ביותר כאשר עשה טרי, אבל שאריות יכול להיות עטוף בנייר כסף ונשמר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מחומם בתנור 177°.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)