פטריות אפויות בתנור וריזוטו בייקון
פטריות אפויות בתנור וריזוטו בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 1289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל טחון, בצל, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו כרישה אפויה בתנור וריזוטו בייקון, ריזוטו אפוי בתנור, ו ריזוטו אפוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מקום 2-qt. תבשיל בתנור כדי להתחמם. בינתיים, לבשל בייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
מוסיפים פטריות; מבשלים 10 דקות. או עד פטריות לשחרר את רוב הנוזל שלהם, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז; מבשלים ומערבבים 1 דקות. מערבבים במרק, טימין ופלפל; להביא רק כדי להרתיח.
הסר מהחום. קותלי חזיר מתפוררים; מערבבים לתוך תערובת אורז. כפית לתוך תבשיל מחומם; כיסוי.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד שהאורז רך ורוב הנוזל נספג.
מוסיפים גבינה, מערבבים עד מומסים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto