פטריות בגריל בסגנון יפני
פטריות בגריל בסגנון יפני עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, שום, כובעי פטריות פורטובלו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: דגים בגריל בסגנון יפני, קערת טריאקי בסגנון החווה היפנית בגריל, ו פטריות יפניות במרינדה.
הוראות
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
לשטוף את הפטריות; לארגן על תבנית אפייה עם הצד העליון של הפטרייה כלפי מטה.
לטאטא יחד את רוטב הסויה, שמן שומשום, זנגביל ושום בקערה קטנה; לצחצח את התערובת באופן שווה על הפטריות.
צולים את הפטריות מתחת לגריל עד שיתרככו, בערך 10 דקות.