קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פטריות בקציץ הבשר האמצעי

פטריות בקציץ הבשר האמצעי
פטריות בקציץ הבשר האמצעי הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 839 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פלפל טחון, בשר טחון, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קציץ בשר פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר עם פטריות מטוגנות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה לשלב נקניק, בשר בקר, ביצים, פירורי לחם, בצל, פלפל, מלח, פלפל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פירורי לחםפירורי לחם
פלפלפלפל
נקניקנקניק
פלפלפלפל
בצלבצל
בקרבקר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב.
4
מרדדים תערובת שטוחה, 8 אינץ 'על ידי 8 אינץ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
5
מורחים 1/2 פחית מרק על קציץ בשר, להפשיל וקצוות חותם.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
גלולגלול
6
מקום במחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוסיפים את המרק שנותר ואופים עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור