פטריות בקציץ הבשר האמצעי
פטריות בקציץ הבשר האמצעי הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 839 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פלפל טחון, בשר טחון, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קציץ בשר פטריות, קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר עם פטריות מטוגנות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה לשלב נקניק, בשר בקר, ביצים, פירורי לחם, בצל, פלפל, מלח, פלפל ואבקת שום.
מרדדים תערובת שטוחה, 8 אינץ 'על ידי 8 אינץ' מרובע.
מורחים 1/2 פחית מרק על קציץ בשר, להפשיל וקצוות חותם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מוסיפים את המרק שנותר ואופים עוד 20 דקות.