פטריות בקר וגבינה כחולה ממולאות
פטריות ממולאות בבשר בקר וגבינה כחולה דורשות כ-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. לארוחה זו יש 27 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-2 גרם שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. תמורת 20 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Allrecipes דורש מלח, עירית, פירורי לחם ותערובת תיבול סטייק. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 15%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו פטריות ממולאות גבינה כחולה, פטריות ממולאות עם כרישה, גבינה כחולה ואגוזי מלך, ופטריות ממולאות גבינה כחולה אגוזי בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
מוציאים ושומרים גבעולים מהפטריות. מתבלים כובעי פטריות במלח; לְהַפְרִישׁ. טחונים גבעולים כדי להניב 1/2 כוס; להשליך את שאר הגבעולים.
שלבו בשר בקר טחון, גבעולים טחונים, גבינה כחולה, פירורי לחם, 3 כפות עירית ותבלין סטייק. כפית תערובת בקר באופן שווה לתוך פטריות.
מניחים פטריות ממולאות על מתלה בתבנית ברילר.
אופים בתנור בחום של 375 מעלות F 15 עד 20 דקות.
מפזרים עירית נוספת, אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב פטריות ממולאות עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.