פטריות בר-Chèvre Crostini
פטריות בר-Chèvre Crostini הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 1412 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך שמן זית, חומץ בלסמי, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קרוסטיני פטריות בר, קרוסטיני פטריות בר, ו קרוסטיני פטריות בר.
הוראות
מסדרים פרוסות בגט בשכבה אחת על תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ'.
אופים על המדף האמצעי בתנור רגיל או הסעה עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, לקצץ ולהשליך קצוות גזע דהוי, פיסות פסולת, כתמים חבולים מפטריות (עבור shiitakes, להסיר גזע שלם). יש לשטוף פטריות היטב ולנקז.
חותכים פטריות גדולות מ 1/2 אינץ 'לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; משאירים קטנות שלמות.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להמיס חמאה; להוסיף שום ומערבבים לעתים קרובות עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים פטריות, בצלצלים, טימין; מערבבים לעתים קרובות עד הנוזל מתאדה ופטריות משחימים היטב, כ 10 דקות.
מוסיפים יין, מרק, חומץ ומערבבים לשחרר חתיכות השחמה; להרתיח עד הנוזל הוא התאדה, 4 עד 6 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. להתחמם על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם.
מורחים chvre באותה מידה על פרוסות באגט קלוי. תערובת פטריות חמות כפית שווה על גבינה.
מפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה.