קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות76
מגזין

פטריות בר ובשר על עדשים

פטריות בר ובשר על עדשים
פטריות בר ובשר על עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עגבניות, סיד, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: פטריות בקר ופטריות בר, בקר עם פטריות בר, ו בשר בקר, ברוקולי בייבי ופטריות בר.

הוראות

1
מיקרוגל סיד בקערה קטנה כדי לשחרר שמנים אתריים ולהניח בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
יש לשטוף בשר בקר כדי להסיר כל שאריות דם להתייבש עם נייר toweling. לשפשף עם מלח ופלפל ולהניח בצד בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
מערבבים שאלוט, שום, טימין, פטרוזיליה, מרווה ושמן זית כדי ליצור משחה חלקה. לשפשף לתוך בשר ולתת לשבת במשך מינימום של 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
טימיןטימין
בקרבקר
מרווהמרווה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מחממים שמן במחבת גדולה עם ידית בטוחה לתנור, ושורפים בשר בקר מכל הצדדים. צולים בתנור עד הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 125 מעלות F, על 20 עד 25 דקות, ולכן כאשר אתה מושך אותו החוצה זה יגיע 145 מעלות F עבור doneness בינוני במהלך בישול carryover בזמן שהוא נח. (אתה תהיה באמצעות מיצי פאן עבור עדשים, אז לא להשליך אותם.)
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
בעוד הבשר צלייה, לשטוף עדשים במסננת ולבדוק כדי לוודא שאין חומר זר (כגון חלוקי נחל).
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
7
העברה לסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. להפחית ומבשלים במשך כ 20 דקות עד עדשים הם מחדש hydrated ומים נספגים, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
בעוד העדשים מבשלים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני, ובצל לבן מטגן עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבןבצל לבן
שמן זיתשמן זית
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת הטחון וכאשר הוא נמס, מוסיפים שיטאקה, קרים ופטריות פורטבלו למחבת הבצל יחד עם מרווה וטימין. מבשלים פטריות עד שהם מתחילים לרכך ולוותר על המיצים שלהם. מערבבים תערובת בצל - פטריות בצל-עשב לתוך סיר של עדשים יחד עם דמי-glace. מנמיכים את החום ומבשלים במשך כמה דקות כדי לשלב טעמים, אבל לא מאפשרים עדשים כדי לקבל רגשני.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
פטריותפטריות
עדשיםעדשים
חמאהחמאה
בצלבצל
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
10
הסר מהחום ולשמור במקום חם.
11
הסר בשר מהתנור והעברה לצלחת שירות כדי לתת מנוחה. מסננים מיצי פאן מבשר לתערובת עדשים ומערבבים לשלב. שמור מכוסה וחם.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
12
פרוס בשר בקר נח לפרוסות דקות. מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות עדשים. כפית תערובת עדשים/פטריות לתוך מרכז צלחת הגשה העליון עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עדשיםעדשים
עגבנייהעגבנייה
בקרבקר
13
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה