פטריות בר ובשר על עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עגבניות, סיד, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: פטריות בקר ופטריות בר, בקר עם פטריות בר, ו בשר בקר, ברוקולי בייבי ופטריות בר.
הוראות
1
מיקרוגל סיד בקערה קטנה כדי לשחרר שמנים אתריים ולהניח בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
ליים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
2
יש לשטוף בשר בקר כדי להסיר כל שאריות דם להתייבש עם נייר toweling. לשפשף עם מלח ופלפל ולהניח בצד בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בקר
לשפשף תיבול יבש
3
מערבבים שאלוט, שום, טימין, פטרוזיליה, מרווה ושמן זית כדי ליצור משחה חלקה. לשפשף לתוך בשר ולתת לשבת במשך מינימום של 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שאלות
פטרוזיליה
שום
טימין
בקר
מרווה
לשפשף תיבול יבש
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מחממים שמן במחבת גדולה עם ידית בטוחה לתנור, ושורפים בשר בקר מכל הצדדים. צולים בתנור עד הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 125 מעלות F, על 20 עד 25 דקות, ולכן כאשר אתה מושך אותו החוצה זה יגיע 145 מעלות F עבור doneness בינוני במהלך בישול carryover בזמן שהוא נח. (אתה תהיה באמצעות מיצי פאן עבור עדשים, אז לא להשליך אותם.)
מרכיבים שתצטרך
עדשים
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
6
בעוד הבשר צלייה, לשטוף עדשים במסננת ולבדוק כדי לוודא שאין חומר זר (כגון חלוקי נחל).
מרכיבים שתצטרך
עדשים
בקר
ציוד שתשתמש בו
מסננת
7
העברה לסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. להפחית ומבשלים במשך כ 20 דקות עד עדשים הם מחדש hydrated ומים נספגים, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
בעוד העדשים מבשלים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני, ובצל לבן מטגן עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן
שמן זית
עדשים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת הטחון וכאשר הוא נמס, מוסיפים שיטאקה, קרים ופטריות פורטבלו למחבת הבצל יחד עם מרווה וטימין. מבשלים פטריות עד שהם מתחילים לרכך ולוותר על המיצים שלהם. מערבבים תערובת בצל - פטריות בצל-עשב לתוך סיר של עדשים יחד עם דמי-glace. מנמיכים את החום ומבשלים במשך כמה דקות כדי לשלב טעמים, אבל לא מאפשרים עדשים כדי לקבל רגשני.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלו
פטריות
עדשים
חמאה
בצל
טימין
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
10
הסר מהחום ולשמור במקום חם.
11
הסר בשר מהתנור והעברה לצלחת שירות כדי לתת מנוחה. מסננים מיצי פאן מבשר לתערובת עדשים ומערבבים לשלב. שמור מכוסה וחם.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
בקר
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
12
פרוס בשר בקר נח לפרוסות דקות. מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות עדשים. כפית תערובת עדשים/פטריות לתוך מרכז צלחת הגשה העליון עם בשר בקר.