פטריות בר וחביתות גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פטריות בר וחביתות גבינת עיזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטריות בר ומאפין כמהין-חביתות פח, פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים, ו פטריות בר-גבינת עיזים Phyllotriangles (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס 3 כפות של החמאה.
מוסיפים את שיטאקה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 7 דקות.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את יורה אפונה, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים רק עד נבול, על 1 דקה. תתחמם.
לפצח 6 ביצים לתוך קערה בינונית, מתבלים עם מלח ופלפל ומכים עם מקצף. ב 10 אינץ', מחבת nonstick, להמיס 1 כף של החמאה.
לטאטא את הביצים שוב ולהוסיף אותם למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, מרימים את הקצוות עם מרית כדי לאפשר את הביצים לא מבושלות לחלחל מתחת, עד החלק התחתון של החביתה הוא זהב ואת החלק העליון הוא כמעט להגדיר, על 4 דקות.
כפית שליש מהמילוי במרכז החביתה ומפזרים שליש מגבינת העז. באמצעות מרית גומי, לקפל את הצדדים על המילוי כדי לצרף אותו לחלוטין. להחליק את החביתה על צלחת גדולה חסינת חום לחתוך אותו לשניים; לשרת מיד או להעביר אותו לתנור כדי להתחמם. חזור עם שאר החמאה, ביצים ומילוי לעשות 2 חביתות יותר.