פטריות בר ומילוי תרד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, טימין, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלית פטריות בר, מלית פטריות בר, ו ערמון ופטריות בר מלית.
הוראות
1
ממיסים 1/4 כוס חמאה עם שמן זית heavylarge מחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
פטריות בר מפוספסות ומפזרים בקלילות במלח ופלפל. Sauté עד mushroomsהם מכרז ומתחיל חום, על 8minutes.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
3
מעבירים פטריות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
ממיסים את שארית החמאה 1/2 כוס ב sameskillet על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
5
מוסיפים בצל ותפטיר. Sauté עד ירקות רכים, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
בצל
6
הוסף את כל עשבי תיבול; sauté 1minute יותר.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול
7
להוסיף תרד ולזרוק untiljust נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תרד
8
להוסיף vegetablemixture לקערה עם פטריות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מחממים תנור ל 177°. מחלקים לחם בין 2 גליונות אפייה מעוטרים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
10
לחם Bakeuntil הוא פריך אבל לא קשה, היפוך גליונות לאחר 5 דקות, 10 עד 12 minutestotal.